Zoeken naar tussen 55

Uw zoekactie voor tussen 55 leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hans 50 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Morgenochtend
Voor morgenochtend (welkom vanaf 8u) ben ik op zoek naar een slanke man tussen de 35 en 55 jaar en die, net als ik, zin heeft in een soft date. Tongzoeners hebben een streepje voor. Ik kan morgen enkel ontvangen.  
Thomas 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie geniet nu ook? 55+.
Wie zit nu ook achter de pc te genieten van zijn staafje? Net als ik. Wel 55+ graag.  
Jonas 41 jaar Brussel (gewest) - Evere
genieter gezocht
Welke aangename ontspannen heer (55+ liefst) wil morgenavond, vrijdag, 19u, eens bij mij langskomen, een filmpje kijken van mij en mijn vriendin of eens in haar slipjeslade neuzen en je dan door mij lekker laat verwennen. Ik heb weinig ervaring maar neem graag mijn tijd om je te laten genieten terwijl je lekker onderuit gezeten bent...of heb je een ander leuk ideetje? tot morgen? ps. ik heb lang haar en normaal gebouwd..xx  
Ikke 55 jaar Antwerpen - Kontich
Massage
Geeft iemand massages ,kan morgenavond laat ontvangen ben 55,170,81  
Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar kerels in lycra
Twee mannen omgeving zijn op zoek naar vaste contacten. Hopen oprecht een aantal mannen te leren kennen niet ouder dan 55 die geregeld kunnen afspreken om wat fun te beleven.57/1m75/90 en 45I1m77/92. Geen fotogedoe, ben dat spelletje meer dan zat. Gewoon daten ! Vanavond kunnen we ontvangen..  
Subje P 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek zeer dominante man voor regelmatig
50 193 84 17x6 . Ik zoek zeer dominante man vanaf 55 voor zeer regelmatige dates ik kan ontvangen Blankenberge en bij vaste maat ook verplaatsen. Zoek dus dominante man hè geen soft ofzo.  
nederige dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
In alle onderdanigheid schrijf ik deze oproep naar een geile, dominante oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. U wenst dat ik luister en uw bevelen uitvoer. Dat kan betekenen u te gehoorzamen wanneer u me opdraagt me voor keuring uit te kleden. U spaart mijn billen niet met tuchtiging en verder kunnen pijpen op bevel en indien u dat wenst ook mijn kontje voor u open,houden zodat u het kan neuken op het programma staan. Ik moet uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Wie reageert snel zodat ik mij kan aanbieden? Discretie verzekerd. Ik ben 55 182 81 en alleen op uw genot gericht.  

nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
Bi top 32 jaar Antwerpen - Schoten
top zoekt fuckbuddy
Ik ben een 32 jarige bi top (169/55/14, baard) op zoek naar een slanke bottom(18-34) voor regelmatig. Hou van kussen, knuffelen, pijpen, neuken. Voorkeur naar iemand kleiner of zelfde lengte als ik, maar dit is geen dealbreaker. Neuken enkel met condoom. Bij interesse laat iets weten.  
thuisdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
welke oudere geile dominante man wil thuis zijn zaad kwijt
Je ballen zitten vol, je bent ouder en dominant en je kan in de streek ontvangen,? Ik kan discreet naar je komen om je van je zaad te verlossen zoals jij dat graag hebt. Ik ben 55 182 80 en onderdanig met een pijpgraag mondje en als je me goed aanpakt ook gewillig strak kontje. Wie reageert?  
Thomas 55 55 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Picklick thee 55 Herk-de-Stad
Goedemiddag Ik ben van Herk-de-Stad, 55, 176, 82, en ... zie foto. Wie komt er af? Ik val op jonger.  

Picklick thee 55 Herk-de-Stad
  1   2   3   4   5   6   7   8